dimarts, 27 de setembre del 2011

SORTIDA A LES MUNTANYES DE PRADES

L'Ateneu organitza una sortida a les Muntanyes de Prades (Alt Camp i Baix Camp) els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre.

Ens instal·larem al Refugi de Mont-ral i des d'allí anirem descobrint diferents indrets magnífics d'aquesta serralada.

Hem reservat el refugi sencer per a les 3 nits. Per qui no pugui venir les 3 nits hi haurà flexibilitat, tal com vàrem fer a la sortida del Montsant. El Refugi té una capacitat de 45 persones distribuïdes en dues habitacions amb lliteres.

La sortida més llarga la guardarem per al dissabte dia 10, anirem a Farena i remuntarem la vall del riu Brugent.

Els altres dies caminarem fins a les Fonts del Riu Glorieta (res a envejar dels salts d'aigua més famosos del món...), els Motllats, els Avencs,....

Ens guarden la reserva fins el dia 11 d'octubre, o sigui que us haureu de decidir en les properes dues setmanes. Ara, no crec que trobeu cap alternativa més atractiva per aquells dies. A més ens fan preu "anticrisi", amb descompte per ser de l'Ateneu!!!!.

Aquí venen els preus de la mitja pensió (dormir, esmorzar, sopar):
  • Adults: Socis Ateneu 23 €, No socis 25€ 
  • Nens fins a 12 anys: Socis Ateneu 13 €, No socis 15€ 

El refugi disposa de nevera on poder guardar menjar i podrem comprar pa al poble o encarregar-lo al refugi per a fer els dinars. Poden fer menús especials per a al·lérgics o vegetarians (d'aquests ja els he dit que n'hi ha pocs per la Vall de Llémena...).

Per apuntar-vos heu d'enviar un correu a jbrunet@iconcologia.net dient el nombre d'adults i de nens que sereu, i les nits que us voleu quedar. La data límit per apuntar-se és el 10 d'octubre i les reserves es feran per rigorós ordre d'arribada dels correus. Si hi ha un allau de peticions demanarem a la Gemma Torras que ens ajudi a fer un excel!

Fes-me cas, si vols veure la crònica i les fotos de la sortida, fes un clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada