dissabte, 27 de febrer del 2010

Casal de Cartellà 2010

















Benvolguts pares i mares dels nens, nenes i joves del Casal de Cartellà, 

Tornem a posar fil a l’agulla: la comissió de pares i mares del Casal de Cartellà us animem a assistir a la primera reunió d'aquest any per començar-lo a preparar, a més aquest any és molt especial, a l'Ateneu de la Vall del Llémena celebrem el 20è aniversari.  
Per a aquest nou projecte comptem amb l'ajuda dels pares i mares de les edicions anteriors però, a més, volem crear una comissió on hi hagi pares i mares de cadascun dels grups (petits, mitjans, grans i joves.), per ser més representativa i amb noves idees, per poder organitzar, programar activitats i fer el seguiment necessari durant el període d'activitat. Volem que formeu part, i fer del casal d'aquest any un casal com nosaltres i els nostres fills/es desitgem.  
Com en els anys anteriors, seguim confiant amb la col·laboració de la casa de Colònies Can Caballé i amb Marc Guinjoan com a director pedagògic, que ja està preparant el projecte d'aquest any.  
La propera reunió de pares i mares del casal d'estiu serà informal tot fent una cervesa (alguns cafès o tes) al bar Can Quel (al costat de la biblioteca) a les 19:30 del proper divendres 26 de Febrer. Animeu-vos a venir. Gràcies.
                   
Att.: Comissió de pares i mares del casal d'estiu de Cartellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada