dimecres, 28 de novembre del 2012

CRÒNICA DE L'EXCURSIÓ A LA SALUT


Participació massiva

Segons els mitjans de comunicació la participació a les votacions del diumenge va ser massiva. I a l'excursió també!!!. Ni més ni menys que vint-i-un participants de totes les edats més sis “afegits” que es varen ajuntar a dalt del pla de Collsacabra.

Com que només va haver-hi un “pastor” per un “ramat” tant gros, algunes ovelles se li van esgarriar. Van haver-hi algunes “cabretes” joves i valentes que anaven pujant i pujant i van anar de dret cap al corral sense fer el tram més espectacular.

Tot i gaudir del magnífic paisatge de la pujada fins al Santuari de la Salut, es van perdre l’espectacle visual que oferia el “seu” pla: el pla de Collsacabra o la també anomenada “suïssa catalana”. Us podem assegurar que l’espectacle visual amb els prats del verd especial que ens dóna la tardor, els colors grocs i ocres de les fulles dels àlbers, roures i faigs amb les muntanyes del Pirineu nevat al fons era autènticament espectacular.

És clar, ara el “pastor” haurà de programar una altra excursió pels voltants perquè tant les “cabretes” que es van tancar abans d’hora al corral, com les que no van venir puguin gaudir de l’esclat del naixement de plantes i flors que ens donarà la primavera.

Pels que vareu venir i pels que no, ja sabeu que la propera no us la podeu perdre. Segur que serà tant “guay” o més que aquesta.

Us esperem a la propera.

Fins aleshores, desitjar-vos un Bon Nadal i un millor Any Nou.
Salutacions,

Secció excursionista de l’Ateneu de la Vall de Llémena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada