dissabte, 22 de setembre del 2012

Escalada a Sadernes

30 de setembre del 2012

2a Matinal d’iniciació a la escalada a càrrec d’en Pau Bassols


Qui és que no ha estat mai a Sadernes? Doncs els que no hi han estat mai, aviat tindran una oportunitat única d’anar-hi.

En aquesta ocasió i gràcies a la col·laboració d’en Pau Bassols, la secció excursionista de l'Ateneu de la Vall de Llémena hem organitzat expressament pels nois, noies i joves de l’Ateneu la 2a matinal d’escalada. En aquesta ocasió ens enfilarem per les parets de Sadernes.

Degut a què s’ha de llogar el material i per a una bona organització LES PLACES SÓN LIMITADES. (uns 10).

ÉS IMPRESCINDIBLE CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA abans del dimecres 26 de setembre enviant un missatge a en Pere Casamitjana: casamitjana@live.com .

Cal indicar el nom i cognoms de cada assistent, qui serà el major d’edat que se’n farà càrrec i els números de telèfon de contacte. La inscripció es farà per ordre d’arribada dels correus.

A les 08:00 sortirem de la plaça del pavelló de Sant Gregori. Calculem que a les 09:00 aparcarem a Sadernes, caminarem uns 30 minuts fins a la paret escollida, esmorzarem i cap a les 10:00 els primers valents ja s’enfilaran. A les 12:00 recollirem i cap a les 14:00 ja tornarem a ser a Sant Gregori.

Com sempre hi anirem amb cotxes particulars i per tant, cal que alguns pares hi posin el cotxe.

És recomana portar pantalons llargs, jersei de màniga llarga i vambes que permetin gran mobilitat. Roba d’abric adequada a la temperatura, esmorzar i beguda. S’aconsella portar roba vella i/o de poc valor perquè degut a la fricció amb les roques pot ser que quedi un pèl estripada...

En quan a la resta de material necessari: Casc, cordes, cintes llargues, tascons, bicoins, friends, ... no cal preocupar-se, en Pau ja s’encarregarà de llogar-lo tot.

Recordeu que l’assistència a les excursions es fa sota la responsabilitat de cada assistent, alliberant de manera expressa de la mateixa a l’Ateneu de la Vall de Llémena. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult, qui se’n responsabilitzarà durant tota la sortida.

Secció excursionista de l’Ateneu de la Vall del Llémena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada