dimarts, 9 d’octubre del 2012

Ja t'ho diré

Ja t'ho dic: el 31 de maig de 2013, els Ja t'ho diré tornen a tocar junts, a la Mirona de Salt.

Us ho fem saber tot recordant que l'any 1997 aquest mític grup va gravar el disc "Un ram de locura" a la rectoria de Cartellà, la seu de l'Ateneu.A decibel.cat  ho expliquen així:
Un lloc idíl·lic i bucòlic, tant en sensacions com en paisatge, l'antiga rectoria de Cartellà (Gironès) és l'escenari on els Ja t'ho diré graven amb la col·laboració de l'estudi Mòbil del PAC el seu quart treball, "Un ram de locura" (Música Global). Les mescles es van realitzar als mateixos estudis a Barcelona i la masterització a París, als estudis Dyam-Music. A finals d'Octubre de 1997 surt al carrer "Un ram de locura", un nou treball editat per Música Global, on ens porten noves sensacions i una frescor inusitada. S'envolten d'interessants col.laboracions que ja apareixien a "Moviments Salvatges", com Quimi Portet, Enric Canada, Francina Turon o Miquel Brugués i d'altres de noves, com Julio Lobos, Joan "Ninyín" Cardona (de Sopa de Cabra) o Toni Xuclà.

Aquest nou disc recolzat plenament per la cadena 40 principales i tenint un gran ressò en els principals mitjans de comunicació, va començar la seva gira de presentació l'1 de novembre de 1997 a Girona, en plenes Fires: Més tard a la sala Bikini de Barcelona, al Teatre de Salt, a Lleida i, com no, a s'illa a Menorca on van congregar més de 3000 persones. "Un ram de locura" del qual es van vendre en els dos primers mesos de vida més de 15.000 còpies, surt amb un esperit molt renovat i molt positiu amb ganes de demostrar una vegada més les ganes de donar-lo a conèixer als diversos espais grans, mitjans i petits locals, de dintre i fora del país. Aquest treball ha estat ja recompensat amb el premi a la trajectòria musical otorgat per la fira del disc de Vila-Seca.
I ara, si us ve de gust escoltar la cançó Tu sí que en saps:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada