dimarts, 11 de setembre del 2012

Crònica i fotos de la sortida a Núria

ÈXIT!!!

Podem afirmar que un altre cop la sortida ha estat un èxit: hem estat vint-i-vuit participants!!!

Tot i un petit retard de mitja hora a la sortida, i amb la incertesa de les previsions meteorològiques que anunciaven temporals al Pirineu, hem sortit de Sant Gregori aproximadament a les 07:30 del mati en direcció a Queralbs.

Abans d’arribar-hi hem fet parada per comprar el pa i fer un cafè a Sant Joan de les Abadesses, on tots nosaltres hem quedat enormement sorpresos i satisfets veient la gran quantitat de senyeres i estelades que, degut a la Festa Major, hi havia penjades a les finestres i balcons.

Cap a les 09:30 hem arribat a Queralbs, ens hem preparat, hem esmorzat i cap a les 10:00 hem fet el “retratu per immortalitzar-nos”.

Bon sol i temperatura ideal, camí ben definit, ... tots i totes amunt cap a Núria. Al ser el camí estret, de forma natural s’han creat tres grups. El grup dels “tres mosqueteros” (Pau, Arnau i Subi) que han tirat a un fort ritme, l’altre grup dels nois, seguits per alguns “jovenets” que han passat pel camí vell (Coma de Dui) i el grup de les “super-nenes” que han passat pel camí del Pont de Cremal.

Tot i que el camí és de pujada constant i en alguns trams és feixuc, cal destacar a l’Emma i en Miquel que, tot i ser els més petits de la colla, han pujat molt i molt bé.

Durant tot el camí hem pogut gaudir del magnífic paisatge que ens ofereix el tram tota vora del riu Núria, però a remarcar el Pont de Cremal i el salt de la Cua de Cavall com a més pintoresc.

Amb tres hores de camí, els últims en arribar al mirador de la Creu d’en Coma ja han pogut veure l’objectiu: La Vall de Núria.

Després d’una estona de temps lliure on alguns han fet la cerveseta, d'altres han jugat al prat, alguns han visitat el santuari o simplement han descansat, s’ha arribat a les 14:00, hora prevista per dinar.

Un cop hem dinat els “tres mosqueteros”,  com que anaven sobrats de forces, han anat a fer el pic de l’Àliga, mentre que la resta hem anat a la cafeteria a prendre un cafè.

Cap a les 15:00, com que el temps ja era molt amenaçador, amb trons constants, hem marxat cap avall, excepte les “super-nenes” més petites que amb algunes mares han baixat amb el tren cremallera.

Tot i els trons, la baixada l’hem pogut fer sense pluja i curiosament, com a l’anterior sortida, la pluja s’ha esperat a caure fins que hem estat als cotxes.

Com estava previst, cap a les 19:00 hem arribat a Sant Gregori amb ganes de tornar a fer la pròxima.

Si res no canvia, farem la propera excursió apta per famílies cap al Montseny. Ja podeu començar a preparar les motxilles, que serà molt divertida!!!

Des de la secció excursionista de l’Ateneu de la Vall del Llémena agraïm a tots i totes la vostra presència.

Fins a la pròxima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada