dimarts, 23 d’abril del 2013

Sortida a la Costa Brava

Camí de ronda de Pals a sa Tuna

Diumenge 28 d’abril del 2013

La propera sortida és per un dels indrets més agrestes i escarpats del nostre litoral, motiu pel qual rep el nom de “La Costa Brava”. Si a més hi afegim que tenim l’esclat de la primavera, la diada pot ser espectacular.

Illa Roja, Sa Riera, Punta d’en Toni, Punta des Forns, reserva marina integral de Ses Negres, Punta de Ses Negres, Aiguafreda, Ses Vaques, Sa Tuna, mirador de Sa Tuna, alt de Sant Pau o punta de Ses Plom; ... noms de puntes i cales mundialment coneguts que de ben segur els coneixeu o els heu sentit anomenar. Els gaudirem caminant pel sender vell que els uneix, des de la platja del Racó de Pals fins a la cala de Sa Tuna de Begur. Farem el camí d’anada i tornada.

Per fer tot aquest trajecte d’anada i tornada tardarem unes cinc hores efectives en fer-lo, més les parades per poder agafar aire. La zona és molt abrupta. Les fortes pujades i baixades son constants i sense gaires plans. La sortida la podem qualificar de dificultat mitja-alta. No cal anar amb equipament especial, però si que s’ha d’estar ben preparat. Sortida no recomanada per a menors de deu anys.

Com és habitual, ens trobarem al pavelló de Sant Gregori a les set del matí. Amb cotxes particulars anirem fins a l'aparcament de la farmàcia dels Masos de Pals, farem una breu parada per tornar-nos a reunir i acabarem d’arribar-nos fins a l’aparcament més al sud de la platja de Pals. Ens prepararem i a les vuit del matí començarem a caminar en direcció sud.

Recordeu que l’assistència a les excursions es fa sota la responsabilitat de cada assistent, alliberant de manera expressa de la mateixa a l’Ateneu de la Vall de Llémena. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult, qui se’n responsabilitzarà durant tota la sortida.

Acompanyeu-nos. ...gaudireu del paisatge i de la companyia.

Secció excursionista de l’Ateneu de la Vall del Llémena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada