dimarts, 26 de febrer del 2013

AVANÇAMENT ACTIVITATS 2013

Ens plau comunicar-vos diferents activitats de l’Ateneu previstes per als propers mesos i també informar-vos d’altres temes.

Concurs de Punts de Llibre

El Club de Lectura organitza un Concurs de Punts de Llibre adreçat als nens i nenes de 1er a 6è de Primària que siguin fills de socis de l’Ateneu i a tots els alumnes de l’escola de Sant Gregori que cursin aquests cursos.

Aquest any hem volgut fer-ho en record de dues entusiastes participants del jove Club de Lectura i que ens han deixat el 2012: la Glòria Pla-Giribert i l’Anna Vidal.

En aquest enllaç hi  trobareu les bases de la convocatòria a la que us animem a fer participar als vostres fills.

El concurs es fallarà el 19 d’abril. Us recordem que el Club de Lectura és obert a tothom i que trobareu la informació de les seves activitats en el link corresponent del blog.
Altres Activitats
  • Després d’uns mesos d’aturada, i d’algunes carabasses de ponents candidats…, el 5 d’abril reprenem el cicle de conferències Què, qui, com de la crisi, aquest cop comptem amb en Josep Maria Terricabras amb la conferència “La crisi de les idees”. Hem estat molt contents que acceptés participar i així mantenir l’alt nivell de qualitat dels ponents que han anat venint a un cicle que no esperàvem que s’allargués tant…
  • Aquest any tornem a col·laborar en diferents actes de la Festa Remença: convidant els conferenciants, aportant l’exposició i fent un nou plafó per la mateixa, enguany dedicat a Sant gregori, la població que acullirà la desta. A més, i gràcies a un ajut de l’Ajuntament, hem encarregat una coberta de metacrilat per a la maqueta de la Vall de Llémena de l’Ateneu que ajudarà a la seva preservació en espera d’una possible restauració i, per què no, actualització.
  • Per a la primavera també estem preparant dues activitats a l’entorn del riu Llémena. La primera serà “Les dues cares del riu Llémena” relacionada amb el valor ecològic del riu Llémena i posarà a debat l’estat actual de qualitat ecològica del riu Llémena i els reptes de futur que planteja, que es combinarà amb una sortida al mateix riu. Aquesta activitat es farà conjuntament amb membres de l’àrea d’ecologia del departament de ciències ambientals de la UdG i l’associació Llémena Espai Natural. L’altre consistirà en conèixer el món dels ocells i es combinarà amb una sortida vora de la Llémena per a fer una jornada d’anellament. Ens acompanyarà un membre de l’ Institut Català d’Ornitologia. Ja us passarem la informació al seu moment. 
  • De cara a l’estiu estem preparant un tast de cerveses per a que ens agafi ben hidratats...
  • Recordar-vos també que la Secció Excursionista continua programant de forma mensual diferents tipus de sortides i que ben segur podeu trobar la que s’adapta al vostre gust i nivell !.
  • Com cada any celebrarem la Festa de l’Ateneu i l’assemblea al mes de maig. En el decurs de la festa donarem a conèixer el projecte del casal d’estiu i també volem convidar les entitats i associacions que al llarg d’aquests anys s’han adherit o col·laboren amb l’Ateneu.Obres a la Rectoria

Us informem que estem a punt de començar obres a la Rectoria de Cartellà, seu de l’Ateneu. Aquestes obres es financen amb l’esforç de les quotes dels socis i ens permetran millorar alguns aspectes de l’edifici per a que en puguem continuar gaudint tots.

Us recordem que tots els socis poden fer ús de la rectoria tant per a activitats relacionades amb l’Ateneu com per a usos particulars. En aquest darrer cas cal fer la reserva del dia amb antelació escrivint a l’adreça de correu electrònic de l’Ateneu.Quotes socis

Durant el mes de març passarem per el banc els rebuts anuals de la quota de soci corresponent a l’any 2013. Us agrairem que ens comuniqueu qualsevol canvi abans de quinze dies per tal d’evitar el retorn de rebuts que tenen un cost addicional per l’Ateneu.
L’Ateneu està obert a ajudar a tirar endavant qualsevol tipus d’iniciativa d’activitat que pugueu tenir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada