dissabte, 11 de setembre del 2010

9 i 10 d'octubre de 2010

Excursió a la Serra del Montsant


Sortida: dissabte dia 9 a les 9h30. Direcció Ulldemolins (3h cotxe aprox)
Dissabte: excursió de 3h aprox. Sopar i dormir a Lo Refugi de Cornudella del Montsant
Diumenge: excursió a la Serra Major del Montsant i visita a la Cova Santa. Tot el dia (6h aprox)
Tornada: l'activitat de l'Ateneu acabarà el diumenge al vespre. Tornada cap a Sant Gregori.


 

 

 

 

 

 

 

 

Estreta entrada a la Cova Santa. Antic lloc d'habitatge dels primers eremites del Montsant.

Les excursions són de baixa dificultat, recomanem però que els nens tinguin més de 8 anys. La visita a la Cova Santa no té cap dificultat però ens caldrà portar un frontal/lot.
El preu per dormir i sopar és de 20 €. A la web trobareu més informació. També ens poden preparar l'esmorzar del dia 10. Lo Refugi és una casa antiga al mig del poble de Cornudella, i és una barreja de refugi i turisme rural com podreu veure a la seva web. Els que es vulguin quedar algun dia més poden contactar amb en Victor de Lo Refugi: 977.82.13.13 info@lorefugi.com www.lorefugi.com

A la web www.turismepriorat.org trobareu informació de la zona. Per anar obrint boca sobre la comarca del Priorat i la Serra del Montsant també us recomanem el vídeo de TV3· de la sèrie “El millor paisatge de Catalunya” http://www.tv3.cat/videos/1287319.
De moment tenim feta la reserva, però hem de confirmar el nombre de persones amb antelació. És per això que us demanem que ens confirmeu quantes persones vindreu mitjançant correu electrònic a ateneuvalldellemena@gmail.com com a molt tard el dia 23 de setembre.
Per a més informació contacteu amb en Joan Brunet: jbrunet@iconcologia.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada