dimecres, 29 de setembre del 2010

Activitat de foc: 2 i 3 d’octubre de 2010
Volcà del puig de la Banya del Boc :: by Desdibuix :: Miquel Bohigas

Us convidem a participar d'aquestes noves jornades temàtiques que organitzem des de l'Ateneu. Si la primera anava d'aigua, aquesta anirà de foc.

És una activitat que no convalida ni crèdits classes d'ESO ni crèdits d'Universitat ni hores dels de primària, però de ben segur, que de ma de l'Albert Pujades aprendrem molt sobre el vulcanisme de la Vall de Llémenena.

Volcàns a la Vall de Llemena

Benvolguts ateneistes,
el proper dissabte 2 d’octubre les 8 de la tarda hem preparat activitats a la seu de l'Ateneu relacionades amb el vulcanisme de la Vall del Llémena. L’Albert Pujades (veí de la Vall i vulcanoleg) ens ha preparat una explicació i uns tallers per la mainada (faran pujar magma i faran explotar un volcà).Si algú es vol quedar a fer una mica més de “xeflis” i sopar, s’ambientarà amb pel·lícules i/o reportatges de volcans.Oxid croscat :: by Desdibuix :: Miquel Bohigas
 

El diumenge 3 a les 10 del matí farem una sortida al Puig d’Adri també acompanyats per l’Albert. El punt de trobada serà a la rectoria de Cartellà.
El Puig d;'Adri.

Per a una millor organització aniria be que enviéssiu una confirmació al correu de l’Ateneu :: ateneuvalldellemena@gmail.com ::Sant Roc des del Puig de la Banya del Boc :: by Desdibuix :: Miquel Bohigas

Per saber-ne més:
El vulcanisme: guia de camp de la zona volcànica de la Garrotxa (pdf) de l'Albert Pujades
El vulcanisme a Catalunya (pdf)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada