diumenge, 25 d’abril de 2010

L’excursió del 2 de Maig: Sant Aniol d’Aguja


Aquesta vegada anirem al cor de la Garrotxa, cap a Sant Aniol d’Aguja. Ens trobarem a l’aparcament del pavellóde Sant Gregori a les 2/4 de 8 del matí del diumenge, dia 2 de maig de 2010 amb cotxes particulars (és important passar per Sadernes abans de les 9 del matí ja que es tanca l'accés). 

Cal dur esmorzar, dinar i si voleu berenar. Hi haurà dues opcions, una pels que vulguin caminar més (4-5 h. I 450 m. Desnivell) i l’altra, apte per a tots els públics (1’5h. I 140 m. desnivell). La ruta llarga: castell s’Espasa, pont de Valentí, Talaixà, la Quera, salt de la Núvia, Sant Aniol, salt del Brull, Sant Aniol, la Muntada, castell s’Espasa. 

La ruta més fàcil serà: castell s’Espasa, la Muntada, Sant Aniol, salt del Brull, Sant Aniol, castell s’Espasa. 

Per a millor organització, aniria be que enviéssiu un correu per confirmar la vostra assistència a ateneuvalldellemena@gmail.com


Entre Besalú i Castellfollit de la Roca hi ha un trencall que porta cap a Montagut i després a Sadernes. Abans de Sadernes, des de la carretera ja hi ha el Pont de Llierca on hi ha diversos gorgs amb aigua molt estancada. Els més bonics són a partir de Sadernes. Cal deixar el cotxe a Sadernes o bé si som matiners a l’alçada del Pont d’en Valentí. Des d’allà caminant uns 45 min (una hora més si ho fem des de Sadernes) arribarem a una presa. Fins allà el riu sol baixar sec. A partir de la presa ja hi ha els primers gorgs. Caminant més d’una hora s’arriba a Sant Aniol d’Aguja. On hi ha els gorgs i salts d’aigua més espectaculars.
Salt del Brull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada