dilluns, 11 de novembre del 2013

La Marató


"Apressa tant com puguis el retorn
que la casa és molt trista sense tu."


Us fem arribar el cartell que anuncia l’activitat que farem el proper dia 15 de desembre per col·laborar amb la gran festa de la solidaritat que és La Marató de TV3.

Us proposem una marató de lectura de textos de Miquel Martí i Pol.

L’elecció per fer aquesta activitat no ha estat casual. Us en donem 4 raons.

  • Avui justament ja fa deu anys que ens va deixar a causa d’una malaltia neurodegenerativa.
  • A aquestes malalties es dedicarà la recaptació de La Marató
  • El poeta era una persona amb lligams amb Sant Gregori. L’activitat es durà a terme a la nova biblioteca de Sant Gregori que cada dia ens recorda el seu nom.
  • L’Ateneu és solidari.

Us anirem informant del programa, però ja us avancem que sense la vostra participació, no podrem fer una marató. I no ens resignem a fer nomes els 100 metres llisos...

Per apuntar-vos, només cal que feu un correu a ateneuvalldellemena@gmail.com i que trieu una franja horària (des de les 11 del matí fins a les 5 de la tarda) indicant quina ½ hora us va millor. Pot participar tota la família, amics i coneguts. Per a cada lector reservarem 5 minuts. Si voleu escollir el text a llegir, ens ho hauríeu de comunicar per no repetir lectures. Si no teniu cap preferència nosaltres tindrem hores de lectura pels participants. També us agrairíem que a més del nom i cognoms de la persona que s’engresqui a llegir, en facilitéssiu com voleu ser presentats a la graella de lectors. Hi haurà molts convidats del món de la cultura, la política, l’esport,... i ningú s’ha de quedar sense una mínima presentació!

Només ens queda demanar-vos doncs que us guardeu 5 minuts per ser solidaris.

Esperant un allau de correus, us desitgem una molt bona setmana!

Que no et tremoli el pols i apunta-t'hi!
Que no et tremoli la veu i vine a llegir un poema!
Que no et tremoli la generositat i genera solidaritat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada