diumenge, 22 de setembre del 2013

Reunió de la junta

Aquest divendres es va reunir la junta de l'Ateneu a la rectoria de Cartellà, per parlar, entre d'altres coses ,de com havia anat el casal de l'estiu. Després de valorar la tasca de l'associació el Quaranta-dos i la seva relació amb el grup de pares del casal, es va informar de l'estat de comptes i dels resultats de l'enquesta als pares. Tot seguit es va obrir un interessant debat sobre el futur del casal.

Pel que fa al nou curs, es va parlar del tast de cerveses que es farà properament, de la represa de les activitats del Club de Lectura i de la reactivació de la secció excursionista. També s'està treballant per donar continuitat a les ponències i debats sobre l'actualitat, que fins ara s'havien emmarcat dins del cicle Què, qui, com de la crisi.

També es va fer esment a la necessitat de fer algunes actuacions per consolidar l'estructura de l'edifici de la rectoria,

Malgrat que s'havia convocat a tots els socis, a la reunió només hi van assistir alguns membres de la junta. Val a dir que aquesta era la darrera reunió de la junta actual, ja que el proper 6 de novembre acaba el seu mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada