dissabte, 11 de maig de 2013

ASSEMBLEA GENERAL I FESTA DE L'ATENEU


L’últim cap de setmana del mes de maig, l’Ateneu convoca els socis a dos actes importants per a qualsevol entitat.

El dissabte dia 25 hi ha l’Assemblea General a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 en segona a la Rectoria de Cartellà, seu de l’Ateneu amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de l’anterior assemblea
  2. Informe del secretari (Jordi Rubió): aprovació reglamentació interna i convocatòria assemblea extraordinària de renovació de junta
  3. Informe del tresorer i aprovació de l’estat de comptes (Enric Forés)
  4. Informe del president (Joan Brunet)
  5. Preguntes dels assistents

Recordem que l’Assemblea és l’òrgan sobirà de l’entitat i totes les veus hi són no només benvingudes sinó també necessàries.

Després de la reunió hi haurà “sopar assembleari” de manera que els assistents portaran alguna cosa per fer passar la gana. L’Ateneu hi posarà per fer passar la set.

Tot seguit el grup de teatre Increixendo farà una lectura dramatitzada d'una de les obres més populars de Frederic Soler quan encara es feia dir Serafí Pitarra.. Malgrat haver estat escrita fa més de 150 anys, Don Jaume el Conquistador, encara segueix essent una sàtira aplicable a moltes monarquies... L'obra es basa en la llegenda popular que diu el que va fer Jaume I quan entrà a la Ciutat de Mallorca... A partir d'aquesta llegenda, Pitarra va escriure una obra bruta, eròtica, escatològica, grollera, irreverent, obscena, estúpida, ordinària, ofensiva, escandalosa, etc... etc... És per això que considerem que és una activitat per a adults!

FESTA DE L'ATENEU
L’altre dels actes importants per una entitat és la seva festa. El diumenge 26 us convidem amb el següent programa:

  • 10: 30h: Caminada popular, de Sant Gregori a Cartellà. Sortida des de darrera la guarderia de Sant Gregori (durada aproximada de 2h30’)
  • 14h: Dinar popular
  • 17h: Presentació del web de l'Ateneu: ateneuvalldellemena.wix.com/ateneu
  • 17:15h: Acte de presentació de les diferents Entitats associades a l’Ateneu
  • 18h: Presentació del casal d’Estiu del 2013 a càrrec de l’associació “El 42”

Els tiquets del dinar es poden comprar fins al dimarts 21 a la Llibreria Canadell per 10 € els adults i 7 els menors de 12 anys. Per dinar caldrà que tothom es porti plats i coberts per menjar amanida i patates xips, “fideuà” i coca. En els gots hi podreu posar aigua, refrescos, vi i cava.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada