dimecres, 13 de juny del 2012

JORNADA DE NETEJA

Aquest proper dissabte 16 de juny a partir de les 09:30 del matí farem una jornada de neteja.


TOTHOM HI SERÀ BENVINGUT! 

Ara que s'acosta la data d'inici del casal, us convoquem a tots els pares i mares per ajudar-nos a netejar la rectoria i els espais on els vostres fills/es gaudiran del casal.

Com que la rectoria és una casa rural i en molts moments s'utilitzen els espais exteriors, cal fer una bona jornada de neteja, tan sigui a l'interior com a l'exterior. Com tots sabem, quantes més mans hi hagi més repartida serà la feina i menys feixuga.

Hem de netejar els espais interiors de la rectoria (escombrar, fregar, cuina, lavabos, taules, cadires, ...), hem de desbrossar i hem de clavar els pals per les cabanyes. O sigui, que ens faran falta mans amb ganes d'ajudar.

Els pares que vingueu a desbrossar veniu amb les vostres eines. La resta de pares/mares que vingueu per clavar els pals o fer la neteja de la rectoria només cal que us porteu un parell de guants. La resta de material necessari ja hi serà.

Així doncs, animeu-vos, solidaritzeu-vos i veniu el dissabte a donar un cop de mà. Tota ajuda serà molt ben rebuda.

Recordatori: Pels pares/mares que no heu presentat la documentació necessària del casal la podeu deixar a la llibreria Can Canadell de Sant Gregori o bé, podeu portar-la aquest dissabte a la Rectoria de Cartellà, on a més, hi seran els monitors del casal.

Moltes gràcies per endavant

Comissió de pares i mares del casal de Cartellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada