dimarts, 1 de maig del 2012

FESTA DE L'ATENEU

El proper 20 de maig celebrarem la Festa de l'Ateneu a la nostre seu de la Rectoria de Cartellà.

Aquest any hem fet coincidir la Festa amb l'assemblea anual de l'entitat a la que us animem a participar.

També donarem a conèixer el projecte del casal d'estiu d'enguany. Per als que sigueu nous a l'Ateneu pot ser una bona oportunitat per a trobar-nos i explicar-vos les activiats que entre tots estem duent a teme.

Tot seguit us donem els detalls del programa de la Festa de l'Ateneu. Aquest cop tenim un programa ple d'activitats que us detallem a continuació.
  • 11h. Bicicletada. Organitza l'Ateneu Jove, la secció de joves de l'Ateneu. Serà pels voltants de Cartellà. La durada prevista serà de 1h30' aproxiamadament. Cal portar bicicleta de muntanya, casc i aigua. El recorregut i la dificultat està pensat per a nens i nenes de més de 10 anys. Hi haurà una parada per a "recuperar energia". Per tant,  a part del casc i l'aigua, els que volgueu podeu portar quelcom per menjar.
  • 2/4 de 2. Arrossada popular. A l'espai del pati i escola de Cartellà. Anirà a càrrec de "A Casa Com A Casa".
    Els tiquets estan a la venda a la Llibreria Canadell fins al dia 18 de maig inclòs. El preu és de 14€ per als adults i de 8€ per als nens de 4-12 anys.
    Inclou: Amanida, arròs, postres, refrescos, aigua, vi i cava.
    Per tal de generar menys residus recomanem que us porteu els coberts.
  • 2/4 de 5. Presentació del Casal d'Estiu, a càrrec de l'Associació el 42 i de la comissió de pares. 
  • 5h. Jocs de cucanya per als infants
  • 5h. Assemblea General Ordinària, a la Rectoria. En breu es remetrà la convocatòria amb l'ordre del dia. Us animem a assistir i a participar, tots fem Ateneu! 
  • 2/4 de 7. En finalitzar l'Assemblea clourem la Festa amb l'actuació de la Jove Big Band de Girona, dirigida per en Dani Alonso, al pati de la rectoria. No us ho perdeu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada