dissabte, 17 de desembre del 2011

PREMIS ATENEUS 2011Des de 1989 la  FAC (Federació d'Ateneus de Catalunya) lliura ininterrompudament els Premis Ateneus. Enguany ja anem per la 22ena edició d'aquests guardons creats per a reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una contraprestació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

El jurat dels Premis Ateneus està format per persones externes a la Federació, amb una reconeguda trajectòria en els àmbits associatiu i cultural. 

Enguany l’acte de lliurament tindrà lloc a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona el proper dimecres dia 21 de desembre. Aquest mateix dia també es lliurarà el Premi Jove, Proposa! Fes teu l’Ateneu!
La Festa Remença, presentada pel nostre Ateneu, ha estat seleccionada com a finalista dintre de l'apartat d'Activitats Socioculturals.

En aquest enllaç hi trobareu la relació de tots els finalistes.

Dimecres vinent una representació de l'Ateneu farà cap a Barcelona per ser present a l'acte de lliurament dels premis.

Per a nosaltres, el fet d'haver quedat finalistes ja és un premi, que des d'aquí dediquem a tots aquells que amb el seu esforç i el seu entusiasme han fet possible que la Festa Remença sigui la festa de tots els llememencs i llemenenques.

1 comentari: