dilluns, 28 de març del 2011

INTRÈPIDS ATENEISTES BUSCANT FÒSSILS A LA VALL

L'Ateneu: oberts a la Vall de Llémena

L'Ateneu continua molt actiu en la promoció de la cultura i el debat de temes d'interès per a la gent de la Vall. El grup excursionista ha organitzat diverses sortides, des de fer el cim del Comanegre fins una atrevida sortida amb raquetes a la neu. Sense sortir d'aquest interès per la natura i el nostre magnífic entorn, hem continuat el cicle d'activitats que combinen les xerrades a la nostra seu a la rectoria de Cartellà amb l'experimentació i sortides per la Vall. Des d'aquí, donem un fort agraïment a l'Albert Pujades i l'Àngel Canyigueral, que amb el seu entusiasme ens han ajudat a conèixer i estimar més alguns aspectes del nostre entorn. No hem deixat de banda altres aspectes culturals i, inquiets pels moments que estem vivint, hem iniciat el cicle Què, qui, com de la crisi. La conferència d'en Santiago Niño va ser un èxit de participació que ens costarà d'oblidar i que ens posa el llistó molt alt per seguir aportant el nostre granet de sorra en aquells temes on el debat es fa necessari. També moltes gràcies a tots els que ens han ajudat a iniciar aquest cicle, especialment a la Carme Pla.

Volem també fer esment de la sinèrgia cultural que estem fent amb la biblioteca de Sant Gregori per fer camí junts en conferències i cinefòrums que tractin temes que ens són afins: gràcies a la Marisa per trucar a la porta de l'Ateneu i oferir el bracet per caminar plegats! L'Ateneu continua molt compromès amb tot el tema dels Remences i està implicat en l'organització de la propera Festa Remença rascant en els llibres d'història i en l'obtenció de dades locals que ens ajudin a recordar i a comprendre aquells fets. En aquest sentit volem ressaltar el conveni que ha signat l'Ateneu amb la Mancomunitat de la Vall de Llémena que, tot i estar molt centrat en l'exposició del fet remença, vol reflectir el desig de l'Ateneu de ser un dels socis més actius en la promoció de la cultura de la nostra Vall.

Però tot això vol gent engrescada i engrescadora, tothom hi cap a l'Ateneu: aportant idees, ajudant o organitzant activitats. Des d'aquestes ratlles us animem a col·laborar amb nosaltres, ajudeu-nos a fer de l'Ateneu el referent cultural de la Vall! No deixeu de visitar el nostre bloc, on trobareu tota la informació sobre les nostres activitats, com col·laborar i com fer-vos socis!!

Consulteu el bloc i esteu a l'aguait de l'anunci que sortirà sobre la festa de celebració del vint anys de l'Ateneu que farem el proper 1 de maig. Volem que hi sigui tothom: els que han estat o estan involucrats a l'Ateneu i les que ens vulguin conèixer!

Article publicat a la revista 7 en 1 - Març 2011


Fotos de la sortida a Santa Lena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada