dilluns, 26 de juliol del 2010

LA FESTA FINAL JA!? Com passa el temps...


Benvolguts Pares i Mares dels infants al Casal!;

El primer Regiment de Timbalers de Cartellà és a punt de llicenciar-se. És per això que realitzarem una jura de bandera i festa final el proper dijous 29/7/2010. La convocatòria serà a les 19h al mateix casal. No oblideu que al matí els vostres infants prepararàn els seus espectacles i que el casal funcionarà en horàri ordinàri. Gaudirem d’espectacles i jocs organitzats pels vostres fills, i en acabat farem el sopar popular pel que necessitem la vostra col.laboració.

Aquest any recuperem l’essència de la festa amb la col.laboració de totes les famílies, i us convidem a que porteu els primers i els segons plats i/o postres per a èsser compartits amb la resta de les famílies en un format de pica-pica buffet de lliure elecció. La beguda (no alcohòlica) serà duta per el mateix casal.

Per evitar la desmesurada generació de residus, us demanem que dueu cada família els vostres plats, coberts, gots i tovallons. La resta ja ho tindrem tot preparat.

Alhora, us comuniquem que per a que la festa sigui com una gran jura de bandera, els infants hauràn d’anar vestits el més semblants a la il.lustració següent duent de casa, i regirant entre armaris alguna cosa sortirà, com;
                                                            
-Una barretina.
-Un mocador de coll.
-Una jaqueta petita.
-Una camisa blanca.
-Una faixa vermella.
-Uns pantalons pirata, o de talla petita per al infant.
-Mitjons blancs.
-Espardenyes de veta, o xancletes lligades de turmell.
(El timbal i les baquetes ja s’han fet al casal).
                                                                         
Us recordem que el divendres de resaca festiva farem casal normal de diàri, que aprofitarem per recollir les instal.lacions i els exteriors del territòri de Cartellà.

Tots els pares que volgueu participar alhora, a la recollida i neteja de les instal.lacions esteu convidats. L’any passat van vindre 5 pares!!, aquest any volem superar el récord.

En acabat, monitors, equip de cuina, comissió de pares i mares del Casal i pares que vulgueu assistir realitzarem una reunió avaluació-cloenda-berenar de com ha anat enguany el casal i propostes de cara a l’any 2011.


Att. Equip de monitors, i Comissió de pares i mares del Casal de Cartellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada