divendres, 25 de juny de 2010

COMENÇA EL CASAL DE L'ATENEU!!


Benvolguts Pares i Mares dels infants i joves del Casal de Cartellà;
Afegim a aquest bloc l’ informació de les activitats del Casal d’enguany. Hem dividit el calendari amb les activitats específiques per cada secció. Aquest calendari d’activitats queda condicionat per molts factors i agents externs que col·laboren en el programa de juliol, fet que el Casal quedi predefinit d’aquesta manera.
Tot i així, a part de les activitats esmentades, ja sabeu que el Centre d’Interès és el del Timbaler del Bruc., fent que el Casal es bolqui amb l’intenció de que tot infant i jove surti amb un timbal i amb un uniforme de miquelet de Cartellà. Aquest serà dels primers anys que volem que sigui del ben cert un Casal disciplinar, i sempre que tinguem temps farem tallers relacionats amb ritme, percussió i tamborinades.
 Aquest any l’engeguem amb moltes ganes, i moltes activitats sorgiran també arrel del suport dels pares I mares. I val a dir-ho!, ja en són una bona colla que des de fa mesos que ens fan suport I s’ofereixen per a l’elaboració del programa d’aquest any.
Alhora, us convido a la participació activa en el casal. A que us adreceu a l’equip de monitors I a mi mateix per qualsevol dubte, aclaració, proposta o informació.
-          El dia a dia al casal queda definit amb una acollida matinal a partir de les 9h.
-          A les 9’30h, i abans si pots ser, comencem l’activitat matinal.
-          A les 10’30h esmorzem (és important que els infants es duguin esmorzar), i acabats d’esmorzar fem un altra activitat, el més segur girant al voltant del centre d’interès.
-          A les 12’30h comença el primer torn de menjador (infants de P3 a 3er), mentres que la resta (infants de 4rt a 2ón d’ESO) faran esbarjo. Els infants que no es quedin a dinar els podreu recollir a les 13h,
-          A les 13’30h comença el segon torn de menjador (infants de 4rt a 2ón d’ESO), mentres que els infants de P3 a P5 faran activitats d’interior, els de 1er a 3er faran esbarjo al bosc.
-          A les 15h es fa colenda al casal i ja podreu recollir els vostres infants.
Recordeu deixar els vostres fills als espais designats al seu grup d’edat, alhora de també recollir-los;
PETITS; pis soterrat de la rectoria de Cartellà.
MITJANS; a les escoles de Cartellà.
GRANS; pis entremig de la rectoria de Cartellà.
JOVES; a l’antic dipòsit de la rectoria, pis soterrat de la rectoria.
També recordeu entrar amb cotxe tan sols per l’entrada de les escoles i no pas per la rectoria.
Per qualsevol cosa estem a disposar;

Att. Marc Guinjoan Sàez
Director Pedagògic Casal de Cartellà

CLICKEU SOBRE LES IMATGES DE CALENDÀRI PER VISUALITZAR-HO CORRECTAMENT.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada